Tel. +373 22 27-69-79, 54-91-22 GSM: +373 691-056-85 | info@dp.md

Biroul Asociat de Avocați «Durlesteanu & Partners»

Evitarea conflictelor este cea mai bună cale de soluționare a lor

Din momentul constituirii în anul 2001 Biroul Asociat de Avocați «Durlesteanu & Partners» a dobândit o poziție sigură printre cele mai respectbile companii juridice din Moldova.

Printre serviciile prestate de noi includ asistența în afaceri, consilierea juridică, medierea și reprezentarea în instanțele de judecată a investitorilor străini și a companiilor multinaționale.

Experiența noastră este permanent actualizată prin soluții pentru cazuri ne tipizate, acestea fiind rezultatul abordării creative a Biroului.

Motoul Biroului nostru este PREVENIREA LITIGIILOR ESTE CEA BUNĂ OPȚIUNE PENTRU SOLUȚIA DISPUTULUI. Respectând aceasta politică in activitățile noastre zi de zi, oferim posibilitatea clienților săi un mediu de afaceri solid și asigurat. Conducându-ne de această concepție noi suntem alături de clientul nostru pentru a-l ajuta să evite litigiile obositoare, periculoase și uneori inutile, care decurg în instanțele de judecată locale. Medierea disputului este una din opțiuni pe care o sugerăm clientului în căutarea unei soluții de succes atunci când conflictul este pe calea să izbucnească. Pornind de la practica internațională medierea are următoarele puncte tari pentru a fi aleasă ca soluție: vorbim despre confidențialitate, costuri reduse, durează mai puțin decât un proces și eventual ambele părți pot obține victoria.

Chiar și la etapa de lansare a noului proiect, analiza precaută a situației juridice îi permite investorului de a preveni riscurile care pot apărea în diferite domenii ale pieții noi din Moldova. Este misiunea noastră de a încuraja noul investitor și de a-l asista atunci când acesta își dezvoltă pas cu pas businessul pe piețe noi, indiferent dacă este vorba despre piața Moldovei, a Ucrainei, Rusiei sau a României.

Așadar, având în echipa sa avocați multilingvi și înalt experimentați care pe parcursul a celor 17 ani de activitate au reușit să stabilească contacte în toată lumea, Durlesteanu & Partners devine o punte între potențialii investori din Occident și proiectele fezabile localizate în Europa de Est și Asia și vice verso. Rămâne ca doar experiența Dumneavoastră în afaceri și informarea suficientă să vă creeze imaginația despre oportunitățile noilor piețe Răsăritene…

jpg

Pe lângă capacitățile si experiența juridica specialiștii Biroului poseda limbile română, rusă si engleză, unii colegi posedând italiana și franceza, oferind astfel clienților posibilitatea de a comunica liber cu avocații noștri atât asupra problemelor private, cât si asupra celor confidențiale, fără prezența interpreților.

Credibilitatea și loialitatea in relatiile cu clientii sunt trasaturile specifice Biroului Asociat de Avocati «Durlesteanu & Partners».

Clientul nostru nu va înfrunta obstacole procesuale în instanțe și va putea accesa oricare din serviciile propuse deoarece avocații noștri dispun de capacitățile procesuale pentru a reprezenta clienții în instanțele civile, arbitraj, de contencios administrativ și în procesele penale din Moldova.

Experiența profesională a Biroului Durlesteanu & Partners enumeră o listă vastă de cazuri soluționate cu succes în favoarea clienților săi, care de asemenea include și litigii împotrivă autorităților publice din Moldova.

Pe parcursul a mai mult de 12 ani Biroul nostru colaborează cu cele mai renumite companii juridice internaționale și această colaborare ne acordă posibilități de schimb de experiență cu colegii noștri din străinătate, oferindu-ne perspectiva de performanță a serviciilor noastre la o calitate de nivel internațional.

Suntem dispuși sa va oferim serviciile de asistenta oricând veți avea nevoie de ele!

Cu respect,
Victor Durlesteanu,
Avocat licențiat, Managing Partner
Durlesteanu & Partners

Parteneri Internaționali

Where you can find us

If you wish to visit us directly, we can offer free counseling