Tel. +373 22 27-69-79, 54-91-22 GSM: +373 691-056-85 | info@dp.md

Servicii juridice

Consiliere și audit juridic
Durlesteanu & Partners deja mai bine de 10 ani oferă consultanță calificată partenerilor și clienților săi, demonstrându-și profesionalismul și loialitatea în abordarea celor mai sensibile probleme de drept.
Important este faptul că Biroul, prestând serviciile, nu se limitează doar la comunicarea aspectelor teoretice ale speței, dar implementează și în practică soluțiile propuse.
Litigii și mediere

Motoul biroului „Evitarea conflictelor este cea mai bună cale de soluționare a lor” este aplicabil și în situațiile în care avocații de la Durleșteanu & Partners intervin în calitate de mediatori.

În acest sens, colaboratorii noștri fiind absolvenți ai cursurilor de mediere a conflictelor, aplică în practică aceste cunoștințe spre realizarea obiectivelor înaintate de clienții biroului.

Asistență în afaceri

Durlesteanu & Partners vine cu servicii complete de asistenţă în afaceri, participînd la înfiinţarea şi administrarea societăţilor comerciale, identificarea oportunităților noi de afaceri, identificarea partenerilor de afaceri, reprezentare în raporturile cu organele guvernamentale, optimizînd în acest sens eforturile investitorului.

Parteneri Internaționali

Where you can find us

If you wish to visit us directly, we can offer free counseling

Adress: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 65, bir.714
mun. Chișinău, Republica Moldova, MD-2001

tel/fax: + 373 22 27 69 79
mobile: + 373 69 105 685

e-mail: lawyer@dp.md, victor.durlesteanu@dp.md

Fill in the form below to contact us